Híreink és programjaink

Állatbarátok a könyvtárban

Folytatódott az Állatbarátok a könyvtárban című rendhagyó természetismereti foglalkozás harmadik és negyedik osztályos kisiskolásoknak. Az Országos Állatvédelmi Alapítvány munkatársai és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete önkéntesei április 25-én Szegeden, a Somogyi-könyvtár Petőfi-telepi fiókkönyvtárában várták a fiatalokat, akik nagyon aktívak és ügyesek voltak. Tovább


Folytatódik az ivartalanítási program

Továbbra is várja a felajánlásokat az országos ivartalanítási alapba az Országos Állatvédelmi Alapítvány. A program célja, hogy csökkenjen Magyarországon a kóbor állatok száma, a menhelyeken, állatotthonokban pedig megakadályozzák a belső szaporulatot. Az alapból természetesen a rászoruló állattartók is számíthatnak támogatásra. Tovább

 


Alapítványunk is segít a szatymazi cicáknak

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány is próbál segíteni a szatymazi rémtanyán maradt harminc cicának. Együttműködő partnerünk felajánlotta, hogy Szegeden gyűjtőközpontként lehetőséget biztosít azoknak az állatbarátoknak, akik adományt szeretnének juttatni a cicáknak és a hét kutyusnak. Tovább

 


Ivartalanítási alapot indít az Országos Állatvédelmi Alapítvány

Országos ivartalanítási alapot kezdeményez az Országos Állatvédelmi Alapítvány. A program célja, hogy csökkenjen Magyarországon a kóbor állatok száma, a menhelyeken, állatotthonokban pedig megakadályozzák a belső szaporulatot. Az alapból természetesen a rászoruló állattartók is számíthatnak támogatásra. Tovább


Csatlakozz, vagy hangolj ránk!

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány célja a fiatalok megszólítása, oktatása és képzése. Szeretnénk, ha a mostani kisiskolásokból már felelősségteljes gazdi válna. Esetleg szeretnél segíteni az állatokon, de nem tudod, hogy miképp kezdj hozzá? Csatlakozz hozzánk az ország bármely területéről és mi segítünk benne.

Tovább

 

 

 


 Fogadj örökbe! Ments életet!

Magyarországon még mindig nagyon sok a kóbor állat. A menhelyek és állatotthonok túlzsúfoltak, új állatokat csak abban az esetben tudnak fogadni, ha egy hely megüresedik, tehát örökbe fogadnak tőlük egy kutyát vagy cicát. Az Országos Állatvédelmi Alapítvány „Fogadj örökbe! Ments életet!” programja arra hívja fel a figyelmet, hogy ne vásároljunk házi kedvencet, hanem döntsünk az örökbefogadás mellett.

Tovább

 

 


Állati percek

Útjára indítottuk Állati Percek című ismeretterjesztő, szemléletformáló sorozatunkat. 2017. augusztus 10-e, csütörtöktől kéthetente más-más témával igyekszünk segíteni az állattartókat és az állatbarátokat. A cél, hogy minél több fiatalt is megszólítsunk, ezért az ország több rádiója is csatlakozott a kezdeményezéshez. Várjuk a témajavaslatokat és észrevételek Facebook oldalunkon és az info@orszagosallatvedo.hu e-mail címen. Adásaink ide kattintva érhetőek el!


Fotópályázat a Hontalan Állatok Világnapja alkalmából

Fotópályázatot hirdettünk a Hontalan Állatok Világnapja alkalmából. Íme a legjobb hat pályázó, akik közül az első ajándékcsomagot is kap. Köszönjük és gratulálunk!

Tovább

 

 

 


Zöldek leszünk a Facebookon!

Kérdésed van az állatvédelemről, állattartásról? Alapítványunk segít! Online állatvédelmi tanácsadás minden héten pénteken délután 4 és 5 óra között. Keress bennünket az ország bármely részéről, munkatársunk válaszol!

Országos Állatvédelmi Alapítvány
Láss többet, tégy többet!

 

 

 

 


Jelentkezz régiós koordinátornak

Alapítványunk az ország régióiból olyan elszánt állatvédőket keres, akik szívesen elvállalnák az adott régió koordinálását önkéntes alapon.

Tovább

 

 


VISSZA