Közzétette a NAV, hogy melyik szervezet és egyház, várhatóan hány forint 1%-os felajánlást fog kapni. A mi alapítványunk idén gyűjthetett először 1%-ot, mivel 2, teljes működési év szükségeltetik aziránt, hogy kampányolni tudjunk és részesüljünk az SZJA felajánlásokból. Összesen 7 fő ajánlotta fel számunkra az 1%-át, amelynek összege: 24 576 forint.

Mi igazán hálásak vagyunk ennek a hét főnek, mivel bevalljuk őszintén, nem mertük még remélni sem, hogy ennyit is kapunk. A mi alapítványunk prevenciós szervezet és tisztában vagyunk azzal, hogy az állatbarátok a zsúfolt, több száz létszámmal működő, sokszor nélkülöző szervezeteknek/menhelyeknek ajánlják fel a támogatásukat, ami helyén is való.

A mi munkánk, a fiatalok szemléletformálása, az információnyújtás, a tanácsadás, az ivartalaníttatások sajnos nem látványosak, pedig szerves része az állatvédelemnek és az állatmentésnek, ha sokszor közvetetten is.

Éppen ezért nem is számoltunk azzal, hogy bárki is a mi adószámunkat írja be, de tényleg köszönjük szépen. Erőteljesen nem is kampányoltunk, tettük a dolgunkat, eljártunk iskolákba, másoknak segítettünk, programokat szerveztünk.

Sajnos több szervezet megvádolt bennünket azzal, hogy mi biztosan az adó 1%-ra hajtunk, azért országos a nevünk, stb. Hát, nem és reméljük, ezek után meg is értik a céljainkat. Mi is szoktunk bajban lenni, de sohasem szoktunk segítségkérést kiírni, működésünk óta csupán pár alkalommal történt ez meg.

Vannak projektjeink jelenleg is és nagy terveink a jövőre nézve, amit meg tudunk, azt megvalósítunk, amit pedig jelenleg nem, azért dolgozunk, hogy az állatok érdekében megtehessük! A felajánlott összegből a KontaktPont irodánk villanyszámláját fogjuk kifizetni, amelyet még egyszer köszönünk a felajánlóknak!

Itt tekintheted meg, hogy melyik szervezet, hány forint 1%-os felajánlásban fog részesülni megközelítőleg.