Közeleg a karácsony, amikor családunkkal, kis kedvenceinkkel együtt osztozhatunk az ünnep fényén. Azonban ilyenkor sem szabad elfeledkeznünk azokról az állatokról, akik nem ilyen szerencsések, és család nélkül, menhelyen, vagy akár az utcán töltik a hideg nappalokat és éjjeleket.

Sokszor az utolsó esély a számukra a jószívű emberek segítsége lehet. A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és az Országos Állatvédelmi Alapítvány 2018. december 8-tól, december 14-ig adománygyűjtést szervez a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár központi épületében és valamennyi fiókkönyvtárában Szegeden.

A gyűjtés idejében a bibliotékákban gyűjtőhengereket helyezünk el, amelyekbe elsősorban konzerveket és száraz eledeleket várunk cicáknak, kutyáknak, de természetesen olyan tárgyi adományokat is elfogadunk, amelyek nélkülözhetetlen kellékei a megfelelő állattartásnak. A gyűjtés célja, hogy karácsony alkalmával lakjanak jól a nehéz sorsú állatok is.

A felajánlott eledeleket védenceink, támogatottjaink és a nehéz helyzetben élő, állattartó családok állatai kapják meg. Ha valaki pénzadománnyal kívánja támogatni a szervezetek munkáját, azt a szervezetek számlaszámára elutalva tudja megtenni.

Köszönettel:

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)

www.hmvhelyiallatvedok.eu

Országos Állatvédelmi Alapítvány

Bankszámlaszám: 57600118-10005673 (3A Takarékszövetkezet)

www.orszagosallatvedo.hu