Jótékonysági állatvédelmi filmvetítést szervez a szegedi székhelyű Országos Állatvédelmi Alapítvány Szegeden, a Belvárosi Mozi támogatásával. December 2-án, délután háromnegyed háromtól a Patrick – Ebbel szebb az élet című filmet nézhetik meg az állatbarátok és családtagjaik a Vertical Entertainment jóvoltából.

Balogh Ernő, az alapítvány alapítója elmondta, most minden szegedi állatbarát körülbelül két kávé árával, azaz ezer forinttal járulhat hozzá a helyi, modern állatvédelemhez. A karácsony közeledtével fontos, hogy összefogjunk és segítsük, valamint támogassuk a helyi állatvédelmi tevékenységet. Hozzátette, a belépőket, mint adományt fogadják majd, az összegyűlt pénzt az alapítvány működésére, utcai cicák ivartalanítására, gyógyíttatására, nehéz helyzetben élő, állattartó családok állataira fordítják.

(Balogh Ernő alapító, Országos Állatvédelmi Alapítvány)

A szegedi székhelyű Országos Állatvédelmi Alapítvány elsődleges célja a prevenció, a fiatalok megszólítása, állatszeretetre való nevelése, a kóbor állatok ivartalanítása és gyógyíttatása, valamint a modern állatvédelem megismertetése, elterjesztése és fejlesztése. A jótékonysági filmvetítésről bővebben a www.orszagosallatvedo.hu honlapon keresztül tájékozódhatunk.

Támogatóink: