MEGHOSSZABBÍTOTTUK a pályázati beadási határidőt, jelentkezz, ha segítségre szorulsz. Szeretnénk minél több rászorulónak, házi kedvencének támogatást nyújtani.

Pályázatot hirdetünk nehéz helyzetben élő, kutyatartók számára Szegeden és szűk környékén.

Alapítványunknak fontos, hogy ott segítsen, ahol arra szükség van. Jelenlegi pályázatunkkal három család kutyusán szeretnénk segíteni, állateledel, parazitairtó spotonnal, támogatással. Tudjuk, hogy a vírushelyzetben sokan nehéz helyzetbe kerültek, éppen ezért is szeretnénk segíteni.

A pályázat menete:

A jelentkező egy bemutatkozó e-mail-t írjon az info@orszagosallatvedo.hu címre, amiben leírja, miért jelentkezik a pályázatra és bemutatja a kutyusát, kutyusait. Fontos, hogy fotót is csatoljon az állatról, az állatokról. Az emailba írja le a pontos nevét, telefonszámát.

A jelentkezők közül három családot fogunk kiválasztani. Tudjuk, nagyon nehéz dolgunk lesz, de sajnos egyelőre ennyi támogatást, segítséget tudunk nyújtani. Több támogatási pályázatot is szeretnénk kiírni a közeljövőben még, így azokkal a családokkal is kapcsolatban maradunk, akik esetleg a mostani pályázaton nem nyernek el támogatást.

A pályázat 2021.04.26 – 2021.05.15-ig elérhető.