Fontosnak tartod az állatok segítését? Szeretnél hatékonyan tenni az állatokért? Most itt a lehetőség, hogy egy érdekes előadás után támogatást is nyújts, hogy az ivartalanítási projektjeinket folytatni tudjuk!

A rendezvény fővédnöke: Gomba, a cica

Mint azt tudjátok, sajnos idén a svájci alapítvány, azaz Susy Utzinger forráskimerülés miatt nem tudja a magyarországi ivartalanítási programokat támogatni.

Jelenleg mini projektek keretein belül tudjuk az ivartalanításokat folytatni. Önerőnk nincs rá, licitek, illetve apró, magán adományok útján tudunk egy-két-három, kolóniás, utcai cicát ivartalaníttatni. Sajnos már május van, nagyon sok cica lefialt, akiket, ha érkezik segítség, tudtunk volna ivartalaníttatni. Amit tudunk, megteszünk, de sajnos segítség nélkül olyan ütemben, mint a korábbi években, nem tudjuk folytatni az ivartalanításokat, pedig az egyik legfontosabb állatvédelmi tevékenység.

Önkormányzati és állami segítséget és támogatást sajnos nem kapunk, pedig kértünk!

Ha nem tudsz eljönni a programra, de fontosnak tartod a projekt támogatását, az adományodat az 57600118-10005673 számlaszámunkra is elutalhatod, „ivartalanításra” közleménnyel.

Segítségeteket és támogatásotokat hálásan köszönjük!