Ismerd meg az állatvédők munkáját a 90. Szegedi Ünnepi Könyvhéten június 15-én és 16-án délután 2 és este 7 óra között a Dugonics téren. Az Országos Állatvédelmi Alapítvány, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és az Utcamacska Projekt – Szeged is ott lesz ugyanis a rendezvényen.

Kérdésed van kisállattartással kapcsolatban? Netalán szeretnél örökbe fogadni egy cicát vagy egy kutyát? Látogass ki az állatvédők standjához! Asok, színes program mellett adományozni is lehet a kisállatok javára, amit a szervezetek állatorvosi költségek fedezésére, ivartalanításra fordítanak.

Sok szép, állatos dolog közül is választhattok, amelyek megvásárlásával a kisállatok ellátásához, ivartalanításához járulhattok hozzá. A fotón egy kis ízelítőt láthattok a megvásárolható adománytárgyakból. Lesz kint cicás puzzle, sok-sok cicajáték, cicás ékszerek és aranyos plüssállatok is. Ráadásként és a könyvünnephez méltóan könyvek is érkeznek a helyszínre.

Ha az időjárás engedi és nem lesz túl meleg, egy kis időre megismerkedhettek Gomba, a cicával is, aki újra az állatvédők rendezvényének a fővédnöke lett. Gomba abban bízik, hogy sok jó szívű állatbarát gondol majd a bajba került egykori társaira és segítik az állatvédők munkáját az állatbarátok!