Most már biztos, hogy Tündérke végleges otthonra talált alapítványunk vezetőjénél. Jól érzi ott magát, játszik a többi cicával, és szeretetet is kap. Nem is kell neki több. (2017. 08. 14.)

Annyira édes Tündérke, hogy kénytelenek vagyunk ezt megosztani veletek. Most már 99 százalék, hogy alapítványunk vezetőjénél marad. (2017. 08. 05.)

Tündérke extra jól érzi magát. Ma volt orvosnál is, picit köhécsel, de nagy gond nincs. Szeretetben él alapítványunk vezetőjének otthonában. Lehet, hogy ott is marad örökre? Van egy sejtésünk, hiszen nagyon cuki és már a többi „cicóval” is kezd jól kijönni. (2017. 07. 26.)

Egy videó is készült Tündérkéről, ahogy játszik. Nagyon várja leendő családja jelentkezését.

Tündérkén már szinte meg sem látszik a műtét, bár sokat pihen és alszik. Emellett azért jut neki idő játékra is. Nagyon várja már új gazdája jelentkezését! (2017. 07. 16.)

A cicus sokkal jobban van, már eszik rendesen. Rá is fér, mert még nagyon sovány, de amint megerősödik, még ennél is szebb cica válik belőle. Szobatiszta, okos és jó természetű, a Tündér nevet kapta. Várja állandó, szerető gazdáját! (2017. 07. 13.)

Ma voltunk állatorvosnál, a cicus szerencsére egészséges. Egyik szemére valóban nem lát, valószínűleg egy kölyökkori influenza szövődménye. Ha már orvosnál jártunk, átesett az ivartalanításon is, valamint kapott féreghajtót és antibiotikunot. Most lábadozik, és várja végleges otthonát. Friss fotók alul. (2017. 07. 12.)

Este Újszegedről, a Bertalan híd lábától egészen hazáig követte önkéntes munkatársunkat ez az igazi kis hölgy cica. Az emlői tele vannak tejjel, valószínűleg nemrég fialhatott, de a kicsinyeit hiába kereste. Vissza is vitte a cicát a híd lábához, de csak szaladt utána, át a hídon és a forgalmas utakon. Nem tehetett mást, mint magához vette. Ma éjszakára alapítványunk vezetőjénél sikerült elhelyezni. Holnap reggel irány az állatorvos, majd ideiglenes (de még jobb lenne, ha állandó) szerető otthont keresünk neki. Nagyon barátságos, nyugodt, bújós cica. Bár a fél szemére vak lehet, ez őt egyáltalán nem zavarja. Segítsetek egy megosztással! Köszönjük! (2017. 07. 11.)

***

Országos Állatvédelmi Alapítvány
www.orszagosallatvedo.hu