Az Országos Állatvédelmi Alapítvány a karácsony közeledtével nemcsak a nélkülöző és otthontalan állatokra gondol, de embertársaink arcára is mosolyt kíván csalni. A szegedi székhelyű szervezet egy meleg teával, apró ajándékokkal és segítő beszélgetésekkel lepi meg azokat, akik magányosan töltenék el az ünnepet.

A projekt Balogh Ernő, az Országos Állatvédelmi Alapítvány alapítójának és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnökének ötlete. Humanitárius programokat mindig dolgozott ki az állatvédelmi projektek keretein belül is, így nem újdonság ez a kezdeményezés, ám mindenképp egyedi. Az állatvédő szociális végzettségét is tekintve mindenképp fontosnak tartja a nehéz sorsú emberek segítését is.

December 23-án délután 2 és 4 óra között a szervezet a KontaktPont irodájába (Szeged, Berlini krt. 2.) vár minden kedves állatbarátot, akik úgy érzik, hogy jól esne a számukra egy kedves beszélgetés bársonytalpú asszisztensek jelenlétében. Ugyanis cicák fogják segíteni a programot.

Aki négyszemközt szeretne beszélgetni a segítővel, arra is lesz lehetőség, de kérdések, tanács kérések esetén az info@orszagosallatvedo.hu címen is rendelkezésre állnak a segítők.