Jótékonysági állatvédelmi filmvetítést szervez az Országos Állatvédelmi Alapítvány Budapesten, a Tabán Moziban. Január 21-én, este hat órától a Patrick – Ebbel szebb az élet című filmet nézhetik meg az állatbarátok és családtagjaik a Vertical Entertainment jóvoltából.

Balogh Ernő, az alapítvány alapítója elmondta, most minden állatbarát egy jelképes összeggel, azaz kettőezer forinttal járulhat hozzá az alapítvány működéséhez. Hozzátette, a belépőket a mozi weboldalán keresztül vásárolhatják meg az állatbarátok. Az összegyűlt pénzt az alapítvány működésére, utcai cicák ivartalanítására, gyógyíttatására, nehéz helyzetben élő, állattartó családok állataira fordítják. Hozzátette, emellett a fővárosban tevékenykedő, lelkes önkéntes csoportjuk munkáját is szeretnék segíteni, hiszen nagyon sok állatról gondoskodtak már.

(Balogh Ernő alapító, Országos Állatvédelmi Alapítvány)

A szegedi székhelyű Országos Állatvédelmi Alapítvány elsődleges célja a prevenció, a fiatalok megszólítása, állatszeretetre való nevelése, a kóbor állatok ivartalanítása és gyógyíttatása, valamint a modern állatvédelem megismertetése, elterjesztése és fejlesztése. A 2018-as évben több ezer fiatalt szólítottak meg országszerte és ezt idén is célul tűzték ki a szervezet munkatársai. Abban bíznak, hogy több városból csatlakoznak hozzájuk és segítik az alapítványt céljaik elérésében.

A jótékonysági filmvetítésről bővebben a www.orszagosallatvedo.hu honlapon keresztül tájékozódhatunk, jegyek a www.tabanartmozi.hu oldalon kaphatók.