A Vackoló Állatvédő Egyesület javára szervezett állateledel és egyéb adománygyűjtést Szegeden az Országos Állatvédelmi Alapítvány.

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány a napokban értesült arról, hogy a Vackoló Állatvédő Egyesület menhelye kigyulladt és több kennel megsérült, tápok égtek el és fontos felszerelések. Az alapítvány azonnal megszervezte az állateledel és egyéb adománygyűjtést szombat délutánra Szegeden, a Tesco Extra Áruházba, ahol az állatbarátok állateledelt, cicaalmot és egyéb tárgyi adományt ajánlhattak fel a menhely megsegítésére.

Balogh Ernő alapító és Győri Hajnalka állatvédő elmondták, nagyon sok segítőkész és tenni akaró emberrel találkoztak a gyűjtés folyamán, akik gondolkodás nélkül, segítséget nyújtottak és adományoztak. Ezúton is köszönik szépen a sok-sok támogatást.

A szegedi székhelyű Országos Állatvédelmi Alapítvány célul tűzte ki a többi között az állatvédelmi szervezetek, menhelyek és állatotthonok segítését és támogatását is. Amennyiben csatlakozni kíván az alapítványhoz vagy támogatni kívánja őket, azt a www.orszagosallatvedo.hu oldalon keresztül teheti meg.